Bowmasters MOD (Karakterlerin Kilidi Açık) + APK v6.3.1 İndir

Bowmasters MOD (Karakterlerin Kilidi Açık) + APK v6.3.1 İndir
İsim Bowmasters
Geliştirici Playgendary Limited
Sürüm 6.3.1
Kategori Aksiyon
Boy 206 MB
Gerekmek Android 5.1 +
MOD Karakterlerin Kilidi Açık
Get it On Google Play

“Atış açısı” türü oyunların oyuncular arasında oldukça popüler hale geldiğini görmek kolaydır. Angry Birds bunun klasik bir örneğidir, veya çevrimiçi oyun iGà, birçok Vietnamlı oyuncunun büyük ilgisini çekmektedir. Gunny ve Gunbound da PC’de birçok kişi için unutulmaz anılar haline gelmiş olmalı. Yukarıda bahsedilen efsanevi isimlerin yanı sıra, Bowmasters da aynı derecede popüler bir okçuluk oyunudur. Haydi, Bowmasters MOD APK’sini cihazınıza indirip keşfedelim!

Bowmasters Mod’u İndir – Son Derece Çekici Bir Koordinat Atış Oyunu

Bowmasters, Google Play Store ve Appstore’da ücretsiz bir koordinat nişancı oyunudur. Oyun, Angry Birds veya DDTank gibi popüler oyunlardan ilham alan, taze ve göz alıcı grafiklere sahip, oyunculara aynı derecede ilginç bir deneyim sunan cazip bir oynanışa sahiptir. Bowmasters’ın koordinat atışı genel olarak oynaması daha kolay, daha az stresli ve son derece eğlencelidir.

Basit ve Sürükleyici Oynanış

Bowmasters’ın oynanışı çok basittir, seçilen karaktere bağlı olarak oyuncular düşmanlara nişan almak ve onları vurmak için eşyalar kullanırlar. Oyunu, Gunny veya eskiden oynadığımız “terlik fırlatma” oyunlarına benzetebilirsiniz. Temel olarak, oyuncular sadece yayı hizalamalı ve hedefi vurmak için çekmelidir. Rakibin belirli bir bölümüne vurduğunuzda, sağlık değeri diğer bölümlere göre daha hızlı azalır ve rakibin sağlığı sıfıra inene kadar yavaş yavaş azalır. Kanı tükenen taraf, kaybeder. Oynanış basit ve kolay olsa da her şey düşündüğünüz kadar kolay değildir. Doğru yay açısını ve kuvvetini hesaplamalısınız. Atış yaptıktan sonra sıra düşmana geçer; eğer kaçırırsanız, zor bir pozisyonda kalabilir ve rakibiniz tarafından kolayca yenilebilirsiniz. Bowmasters’ın bir hikayesi yok, ancak endişelenmenize gerek yok. Göreviniz tüm düşmanları yok etmek ve kazanmak. Ancak, oyun kısa bir hikayeye sahip olsaydı, belki daha da sürükleyici ve ilginç olurdu diye düşünüyorum.

Komik ve Havalı Karakter Sistemi

Bowmasters’taki karakter sistemi de oldukça ilginç bir unsurdur. Oyunda Mario, Nyan Cat, Deadpool gibi çizgi romanlardan, Disney veya Cartoon Network çizgi filmlerinden ünlü karakterlerin 30’a kadar “sahte” karakteri bulunuyor… Ayrıca DJ Skrillex de oyunda yer alıyor. Bowmasters, her karakterin kendine özgü bir tarzı, rakiplere yaklaşım şekli ve ilkelden moderne kadar silahları olduğu için ilginç bir deneyim sunuyor, ve her silahın hasar etkisi de farklıdır. Bu da oyuncuların sıkılmamasına ve her karaktere ilgi duymasına katkıda bulunuyor. Her maçtan sonra, eğer kazanırsanız, yeni karakterlerin kilidini açabilir veya karakter satın almak için ek bonuslar kazanabilirsiniz. İlk karakterle kazandığınızda, bir sonraki karakterle devam edersiniz. Oyuncular ayrıca oyun içi mağazadan karakter satın alarak karakterlerini değiştirebilirler. Bazı karakterler için gerçek para ile ödeme yapmanız gerekmektedir. Karakterlerin fiyatları 23.000 VND ile 2.350.000 VND arasında değişmektedir.

Silahlarla Birlikte Çeşitli Karakter Sistemi

Bowmasters oyununun en büyük özelliklerinden biri, birçok farklı oyun modunu desteklemesi ve 6 moda kadar çıkmasıdır. Bu modlar, her modun gereksinimlerini karşılarsanız sırayla açılacaktır, genellikle yeterli sayıda galibiyete ulaşarak. Oyunun en popüler modları şunlardır:

Online PvP: Bu, diğer oyuncularla veya arkadaşlarınızla Game Center aracılığıyla oynayacağınız çevrimiçi bir oyun modudur. Game Center, sizinle eşleşen diğer oyuncuları otomatik olarak bulacaktır.

Bilgisayara Karşı Oyna (Vs Bilgisayar): Bu modda, bilgisayar tarafından oluşturulan bir karakterle savaşırsınız, ve sistem sizinle savaşacak rastgele bir karakter seçtiği için eğlencelidir.

Kuş Avı: Bu mod, 60 saniye boyunca gökyüzünde uçan kuşları vurmanıza izin verir ve karakteriniz her başarısız veya başarılı atıştan sonra silahını değiştirir.

Turnuvalar: “Vs Bilgisayar” modunda 20 maçı kazandıysanız, bu son mod açılacaktır. Bu mod, bilgisayar tarafından otomatik olarak oluşturulan birçok rakibe karşı savaşmanıza izin verir. Kolaydan zora doğru 3 seviyeye sahiptir, ve önceki turu kazandığınızda sırasıyla açılır.

Arkadaşlarla Oyna: Arkadaşlarınızla savaşmak isterseniz bu modu oynayabilirsiniz. Her oyuncu 1 karakter seçer ve sırayla savaşır. Oynanış, “Vs Bilgisayar” moduna benzerdir.

Elma Vurma: Bu kesinlikle Bowmasters MOD APK’deki en zorlu modlardan biridir. Göreviniz, karakterin başındaki meyveyi vurmak ve her vuruşta zorluk artar. Karakterler daha uzağa yerleşir ve tabii ki başlarındaki meyve daha küçük hale gelir.

Canlı Grafikler ve Sesler

Bowmasters, renkli ve çeşitli karakterler ve silahlarla basit 2D çizgi film grafiklerine sahiptir. Eğlenceli, komik karakterler farklı ifadelerle. Bununla birlikte canlı ve eğlenceli efektler de vardır. Örneğin, fırlatıldığında uçan silahlar renkli ışık çizgileri yayar. Silah yere düştüğünde, renkli çizgiler küçük noktalara ayrılır, birçok yöne uçar ve kaybolur. Her silahın farklı bir renk çizgisi vardır, bu da oyuncuya heyecan verir. Silahların çarpışma sesi, karakterin vurulduğunda çıkardığı ses, silahın düşme sesi gibi ses efektleri oyuncuları daha da motive eder ve heyecanlandırır. Bunun yanı sıra, arka plan müziği eğlenceli ancak bir o kadar da heyecan vericidir ve gerçek bir maç hissi yaratır. Genel olarak, Bowmasters, oynaması son derece eğlenceli ve kolay bir nişancı oyunudur. Ayrıca, zengin karakter sistemi, çeşitli oyun modları ve güzel grafikler, tüm ücretsiz oyunların sahip olmadığı özelliklerdir. Bu yüzden, hemen ücretsiz olarak Bowmasters MOD APK’sini indirip bugün deneyimleyin!

DOWNLOAD (206 MB)

Mẹo: Để tìm game của MODPURE nhanh hơn, bạn hãy gõ “tên game hoặc ứng dụng + MODPURE” trên thanh tìm kiếm trình duyệt nhé. Ví dụ: Garena Free Fire MODPURE

Từ khóa: Garena Free Fire modpure.co, Garena Free Fire lmhmod, Garena Free Fire apkmody, Garena Free Fire gamedva, Garena Free Fire apkmodel, Garena Free Fire happymod, Garena Free Fire modyolo, Garena Free Fire apktodo, Garena Free Fire gamehayvl

3.7/5 (5 votes)